Hírek

2009.06.12. 21:49

Hivatalosan is megerősítették: az Arsenal július 27-én Szombathelyre látogat, méghozzá legjobb összeállításában, igazi nagyágyúkkal. Ám nem ők az egyetlen sztárcsapat, akik a nyáron Magyarországra jönnek. Az FTC is neves vendéget fogad júliusban, a Hertha BSC személyében.
Magyarországra jön az Arsenal

A londoniak az egy évvel ezelőtti meccshez hasonlóan csak a találkozó idejére ruccannak át hazánkba, a remények szerint Adebayorral, Van Persie-vel és Fabregasszal a fedélzeten. Tavaly a csapat rengeteg kritikát kapott amiatt, hogy tartalékos összeállításban, a nagy sztárok nélkül ruccant át Szombathelyre, most javíthatnak a hírnevükön.
 
Július 20 és 29 között vernek tábort a londoni piros-fehérek a határhoz közeli Bad Waltersdorfban, ahonnan mindössze a meccs idejére buszoznak át a Vas megyei székhelyre. Hogy Arsene Wenger együttese igenis komolyan veszi a mérkőzést, azt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy a szerződő felek írásos formában rögzítették: a legerősebb Arsenalnak kell kifutnia a pályára.
 
Azonban nem csak az Arsenal lesz az egyetlen neves vendég hazánkban a nyáron. A Hertha BSC július 14-én a Ferencváros vendégeként, az Albert-stadionban lép pályára. Reményeink szerint Dárdai Pállal és sok-sok ismert névvel a keretében. A berliniek aznap érkeznek a magyar fővárosba, és a találkozó után nem sokkal már repülnek is vissza a csapat főhadiszállására. - Idén száztíz éves a klub, ez pedig nem is lehetne kiválóbb alkalom arra, hogy valódi futballünneppel tisztelegjünk a Fradi történelme és hagyományai előtt - mondta Berki Krisztián, az FTC Zrt. elnöke.

A bejegyzés trackback címe:

https://arsenal.blog.hu/api/trackback/id/tr21181801

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása